anglijski-na-selo-za-tsyaloto-semejstvo_fb

През юли (19-24) и август (9-14) Фондация Ботаника Лайф организира едноседмични семейни ваканции в село Надарево. В тях деца (1-4 клас) и родители ще се наслаждават на селска идилия и ще упражняват и развиват английския си език, въображението, културата, знанията и уменията в една нетрадиционна среда.

„Представете си прохладна утрин, в която да започнете деня в компанията на семейството и вкусна закуска. После да продължите с лека разходка и физическа разгрявка, да се насладите и погрижите за свежите плодове и зеленчуци в градините, с приятни и интелигентни разговори да упражните английския си, докато децата ви, забавлявайки се – учат и израстват. В горещите следобеди да отмаряте сред спокойствието на селския делник и хладината на дървесната сянка. А вечер в настъпващата тъмнина просто да слушате концерта на щурците и да наблюдавате ефирната поява на звездите.“

Таксата за участие е 550 лв. (с ДДС) на човек и включва:
• 6 нощувки със закуски;
• Хранене за целия престой – закуска, обяд, вечеря и две междинни закуски/почерпки. Обяд в дните на пристигане и отпътуване (19 и 25 юли, и 9 и 15 август) не е включен, но може да се заяви допълнително;
• Занимания за деца и родители;
• Обучителни материали и консумативи;
• Входна такса за Археологически музей „Велики Преслав“. Транспортът е с ваше превозно средство. За участниците без автомобил, ще осигурим превоз.

Мястото:

Къща за гости „Ботаника“ е открита през 2020 година и е с 3 звезди. Базата предлага комфортно настаняване със съвременно обзавеждане. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел и тераса с гледка към градината. В базата няма ТV.

Повече информация ще намерите тук 

Контакт за въпроси и записване:
e.ilieva@botanicalife.org
GSM: 0893047801

Най-нови
0